Mijn gastenboek 2

Onze Gipsy

Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Geschreven door Dick en Fennie, 1. mrt, 2017

1 maart 2017
Wij hebben een heerlijke krokusvakantie in het vakantiehuis gehad. Het huis is gezellig ingericht en goed voorzien van de dingen die je nodig hebt tijdens de vakantie. Het huis is netjes en schoon en er is veel privacy. Je hebt totaal geen inkijk. Als je in de kamer zit, heb je uitzicht op de bomen waarin vele soorten vogels zitten. We hebben veel gewandeld met de hond en ideaal was dat je vanuit het park zo de bossen inloopt. De auto heb je gedurende de week niet nodig want de supermarkt en de bakker zijn op loopafstand. Hoewel het weer in Nederland slecht was, hebben wij weinig regen gehad.

Geschreven door Ap en Ragna , 19. okt, 2016

We vonden het fijn dat jullie na een mailtje van ons gelijk iemand lieten komen voor de problemen met de afvoer. Dat maakte het gelijk een stuk gezelliger in huis, waar het heerlijk warm werd met de beide kachels. We hebben twee keer de houtkachel aan gehad toen het wat kouder was. Heel plezierig dat we gratis hout mochten gebruiken. De tv werkte goed met genoeg Nederlandstalige zenders vonden we ook prettig en hebben we weleens anders meegemaakt. Voordeel van dit huis is, behoorlijk veel privacy. Aan de voorkant alleen bomen en geen huizen, lekker rustig. Het afsluitbare terras was heerlijk voor de honden. In de keuken is genoeg gerief om goed te koken. Waren vooral blij met de grote oven waar met gemak twee pizza's tegelijk in kunnen. Op de bedden hebben we goed geslapen en er waren genoeg dekbedden voor als het nog kouder wordt.
Verder hebben we intens genoten van de prachtige natuur in de omgeving. Het is er schitterend mooi en een waar hondenparadijs. Nico en Judy, bedankt voor 2 fijne weken in jullie huis! We komen graag nog eens terug.

Geschreven door Cor & Anita Heinen, 27. jul, 2016

Van 16 juli tot 23 juli in de prachtige woning van jullie doorgebracht met onze hond.Werkelijk fantastisch,want aan alles was gedacht en in en om het huis voorzien van vele extra,s. Ook de service wat betreft met de eigenaren was perfect.We hadden bij aankomst direct pech dat de tv stuk ging.Na gebeld te hebben met Nico stonden beiden de volgende dag vanuit Nederland bij ons op de stoep met een nieuwe tv.Geweldig.
Ook de omgeving was een sprookje,daarbij het voordeel dat wij de gehele week prachtig weer hadden gehad maakt het plaatje compleet.Zekers een dikke aanrader voor mensen met een hond om van dit mooie huisje gebruik te maken.Zullen het onze vrienden /kennissen zekers aanraden.
Het was een super fijne vakantie.

E-mail:

@gmail.com

heinencor

Geschreven door petra van der pol, 16. jul, 2016

Van 1 tot 6 juli in jullie huisje gezeten
We hebben erg genoten en komen zeker weer eens terug
Heerlijk wezen wandelen met z,n allen in de prachtige natuur van frankenau zelfs de hondjes hebben het heerlijk gehad
En wat gezellig met de vogels bij het huisje
al bij al een super vakantie gehad

E-mail:

pvanderpol

@outlook.com

Geschreven door Joop, Astrid en en Sepp (de hond), 6. jul, 2016

24 juni 2016

Een heerlijke week. In Nederland regende het pijpestelen maar wij hadden het mooiste weer wat je je maar kan wensen. Iedere avond koffie buiten en dan tussen 19.30 en 20.00 uur visite van 1 of meerdere eekhoorns die elkaar afwisselde om van de doppinda's in het vogelhuisje of de vetbollen te snoepen. Wij hebben nu al een aantal keren in jullie huisje verbleven en we blijven het geweldig vinden. Tot de volgende keer.

Geschreven door Henk v Arnhem, 7. jun, 2016

3 mtbers op zoek naar een uitdaging ,zo kwamen we terecht bij het huis van Nico en judy,ik moet zeggen dat we aangenaam verrast waren door het geen we aantroffen in het huis,bedden,badkamer,een keuken waar alles op en aan zit incl wasmachine(fijn voor mtbers) prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen .kortom fijne plek voor een vakantie👍

E-mail:

Arnhe106

@planet.nl

Geschreven door Fam.Bijkerk, 23. feb, 2016

Wij hebben enorm genoten van ons weekendje sauerland.Mooi huis van alle gemakken voorzien,prachtige omgeving.De boomtoppenwandeling is een echte aanrader prachtig wat je daar van de omgeving ziet!Ernaast zit het Wildpark wat ook super is.Kortom het smaakt naar meer.

E-mail:

@live.nl

riabijkerk

Geschreven door ton en petra de boer, 19. mrt, 2015

Het was een leuk huis en erg gezellig het is een aanrader. Mooi schoon groot genoeg en voor zien van alles wat je thuis ook heb toppie goed vakantie gehad .
Mooi é omgeving en bosrijk de schnitzel. was ook super in het restaurant in het dorp

E-mail:

@hotmail.com

petrahuigen68

Geschreven door mirjam, 3. dec, 2014

Heerlijk weekend gehad in deze mooie verzorgde vakantiewoning, we hebben heerlijk genoten van de mooie omgeving met al zijn herfstkleuren. Het huisje is van alle gemakken voorzien, en in de omgeving valt genoeg te beleven. Willingen heeft een leuk zwembad, en Kornbach heeft een gezellig centrum. Echt een aanrader!

E-mail:

fam.boudewijn

@gmail.com

Geschreven door Mariska, 28. nov, 2014

We hebben een heerlijk vriendinnenweekend gehad in jullie gezellige huisje! Openhaardje aan en heerlijk gezwommen in de omgeving.
Ook het winkelen in Kassel, zo'n 45 min vanaf het huisje was een leuk uitje.
Het huisje is erg comfortabel en alle benodigde dingen zijn aanwezig. Het bed slaapt heerlijk en de dekbedden zijn heerlijk warm
We hopen er volgend jaar weer te komen!

Geschreven door marja en huib van Doorn, 14. sep, 2014

Heerlijke week gehad van 30 aug tot 6 sept.
Gezellige warmte gehad met de houtkachel, wat was het fris toen wij aan kwamen.
Heerlijk gewandeld naar de stuwdam wat een tocht! Heerlijke omgeving gr. Marja en Huib

E-mail:

marjavdoorn

@live.nl

Geschreven door Jolanda, 2. sep, 2014

Beste Judy en Nico,
geweldige vakantie gehad in jullie mooie huisje, heel compleet en gezellig ingericht. Het blijft een geweldige plek om terug te komen en uitstapjes te plannen. Dit keer hadden we op het park zelfs een 'huis-eekhoorn' die elke dag wel even langs kwam, zelfs over de veranda ! De kinderen hoopten dat zwembad op het park weer open zou zijn, maar vermaakten zich ook prima zonder. Tot een volgende keer !

Geschreven door fam. Nederlof-Voorneveld, 7. aug, 2014

In de laatste week van juli 2014 hebben we een heerlijke, rustige week gehad in uw huisje. Een goed ingerichte woning, waar ook onze honden het direct prima naar de zin hadden. Een aanrader!

E-mail:

@gmail.com

abnederlof

Geschreven door Fam.Rebergen uit Amsterdam, 17. jul, 2014

Wij hebben vorige week(5t/m12 juli 2014)een heerlijk weekje gehad in jullie vakantiewoning!Het huisje is zeer! compleet vooral de keukeninventaris,noem het op en het is aanwezig!Lekkere bedden en prima sanitair!De natuur is prachtig al moesten we in het begin wennen aan het stijgen en dalen wat soms pittig is.Veel info aanwezig voor uitjes,wandelen,etc!Prina verzorgd dus!!

Geschreven door Joop en Astrid, 16. jun, 2014

Juni 2014 - 1 week vakantie

De eerste kennismaking voor ons met de regio Edersee/Kellerwald. Wat een mooie omgeving. We hebben ons een week helemaal thuis gevoeld in het huisje. Van alle gemakken voorzien en heel gezellig ingericht. Een hele fijne houtkachel die met de kille avonden een aantal keren gedraaid heeft. Onze hond vond het er ook heel erg fijn.
We komen zeker nog een keer terug.

E-mail:

@rent-al.nl

joop