Mijn gastenboek

Onze Gipsy

Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Geschreven door Ron & Bea Hamburg, 30. sep, 2022

ECHTE AANRADER!!!!!!

Wie van een fijjne vakantie wil genieten eventueel met honden is dit huisje top. Qua ligging lekker rustig en vlakbij de natuur. In het huis zal het u aan niets ontbreken. Ook bekende plaatsen zoals Winterberg en Willingen zijn met de auto binnen het uur te bereiken. In de buurt is de Edersee waar je ook een rondvaart kunt maken met je 4voeter. In de omgeving van het huis zin vele wandelroutes.
De familie Gelmers stuurt je alle info op die je nodig hebt. Kortom een absolute aanrader.

Wij geven eveneens een 10!

E-mail:

ro.hamburg

@kpnmail.nl

Geschreven door Lindsay, 27. jul, 2022

Super verblijf gehad! Huisje is van alle gemakken voorzien en schoon! Je krijgt vooraf genoeg informatie opgestuurd over de omgeving maar ook praktische informatie zoals dierenarts en dichtstbijzijnde winkels. Terras is goed omheind voor zowel kleine als wat grotere honden, omgeving is sprookjesachtig met vele wandel mogelijkheden, wij hebben gemerkt dat Duitsland echt een honden vakantieland is honden zijn op veel plaatsen welkom. huisje krijgt van ons een 10!!!

E-mail:

lindsayvg52

@gmail.com

Geschreven door Monique, 28. mei, 2022

Hallo allemaal,
Wij zijn op dit moment nog heerlijk aan het genieten van een paar dagen Frankenau in het huisje van de fam. Gelmers. Het is onze 3x dat we hier mogen verblijven en het voelt als thuiskomen( tijd voor een eigen huisje 😊)
We hebben al veel bezoekers gehad hier op het terras maar dit was voor ons ook heel erg nieuw. Zeer mooi maar het zijn en blijven wilde dieren dus kijk uit

E-mail:

m.vanthul

@icloud.com

Geschreven door Edwin & Nicolien, 4. mei, 2022

Wij hebben echt een heerlijke week gehad. Helaas zonder onze honden, zij hadden het ook prachtig gevonden in deze omgeving. 


Om te beginnen zijn Judy & Nico hele vriendelijke en zeer meedenkende mensen. Echt heel fijn.

Prima huisje, je hebt er alles wat je nodig hebt. Super leuk is dat je de fles mag vullen met vogelvoer, waardoor het een drukte wordt met vogels maar ook met de eekhoorns. Gewoon genieten.

Geschreven door Familie Louwsma, 18. sep, 2021

Gezellig huisje van alle gemakken voorzien.
Hele mooie omgeving en natuurlijk alle rust.
1 week was eigenlijk te kort om alles te ontdekken.
Ook voor honden een heerlijke plek.
Onze twee Golden Retrievers hebben ontzettend genoten.
We komen graag nog een keer terug.

E-mail:

michelle.louwsma

@live.nl

Geschreven door Leo & Monique, 12. sep, 2021

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad . 2 weken kunnen genieten van het zeer complete huisje in Frankenau.
Dit was onze 2e keer en we hebben zelfs alweer gereserveerd voor volgend jaar. Dan gaan we met ons hele gezin, fantastisch.
We willen wel even als tip meegeven: neem contant geld mee wanneer u naar de stuwdam/ edersee gaat want daar kun je nergens pinnen en alles moet met contant geld betaald worden. Ook is er geen geldautomaat.

E-mail:

m.vanthul

@icloud.com

Geschreven door Leo & Monique, 12. sep, 2021

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad . 2 weken kunnen genieten van het zeer complete huisje in Frankenau.
Dit was onze 2e keer en we hebben zelfs alweer gereserveerd voor volgend jaar. Dan gaan we met ons hele gezin, fantastisch.
We willen wel even als tip meegeven: neem contant geld mee wanneer u naar de stuwdam/ edersee gaat want daar kun je nergens pinnen en alles moet met contant geld betaald worden. Ook is er geen geldautomaat.

E-mail:

m.vanthul

@icloud.com

Geschreven door Robert en Jozé Ebbinge, 25. sep, 2020

Echt een aanrader vanuit huis kan je heerlijke korte maar ook lange wandelingen maken. En er zijn goede restaurants in de omgeving. Maar het huis zelf is ook super en van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten met onze twee Vizsla’s!!!

E-mail:

Jm.ebbinge

@ziggo.nl

Geschreven door Fam. van der Wagen, 13. sep, 2019

Afgelopen twee weken zijn wij verwend met een prachtige vakantiewoning om onze vakantie in Sauerland te vieren.
Samen met onze honden genoten van prachtige wandelroutes. Na een lekker dagje wandelen was het heerlijk thuis komen en dan genieten van de warme houtkachel.
Kortom een vakantiewoning en omgeving die ik graag wil aanbevelen.

E-mail:

@hotmail.com

pa3gbk

Geschreven door Trudy Slinger, 28. aug, 2019

Verleden week een week in de vakantiewoning geweest. Wat hebben we genoten, heerlijk huis, prachtige omgeving, wat een rust, heerlijk buiten kunnen zitten.
Een aanrader!

E-mail:

Website:

@kpnplanet.nl

gjslinger

Geschreven door Thom van Dijk en Anja Klooster, 15. feb, 2019

Van 2 tot 11 februari 2019 hebben wij gelogeerd in Am Sternberg 33. We hebben ons er prima vermaakt. Het huisje bezat alles wat een mens nodig heeft en was gezellig ingericht. De ligging is ook prima. We hebben genoten van de natuur door wandelingen te maken en de verdere omgeving hebben per auto verkend. Het is een mooi gebied. Ook de prijs van het huisje viel ons mee.
De informatie die de familie Gelmers ons toestuurde hebben wij zeer gewaardeerd.
We denken dat we nog wel eens een keer weer gebruik gaan maken van dit onderkomen, dan wellicht bij de zomerdag, want ook dan lijkt het ons daar goed vertoeven. Familie Gelmers, nogmaals bedankt dat we van uw vakantiehuisje gebruik mochten maken.

E-mail:

@home.nl

thomanja

Geschreven door Gerhard, Marga, Ron, Margreet, Vince, Scott en onze hond Ronda, 30. dec, 2018

Van 22 - 29 december 2018 mochten wij gebruik maken van Am Sternberg 33. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Zelfs de kerstboom en de kerstversiering was voor ons neergezet. De omgeving is fantastisch en je mag gebruik maken van alle (wandel) kaarten die in de ladenkast liggen. Er lag zelf een pistekaart van Winterberg. Winterberg ligt op een haf uurtje/drie kwartier rijden. Dit is zeker een aanrader. In de omgeving zijn vele dingen te bekijken oa. slot Waldeck en de Edersee-stuwdam. Wij hadden ook de hond mee, die heeft ontzettend genoten van de vele wandelingen die zij mocht maken en de bezienswaardigheden (waar wij geweest zijn) mogen de honden gewoon mee. Frankenberg met zijn vele winkels en Lidl/Aldi liggen op een kwartier rijden.. het stadscentrum is zeker een bezoek waard. We zijn nog lang niet uitgekeken en uitgewandeld in de omgeving. Beste Judy en Nico, dank jullie wel voor het warme ontvangst en de tips. We komen zeker nog eens terug.

E-mail:

@hotmail.com

moelie

Geschreven door Claudia, Michel en 🐾Guus, 1. aug, 2018

21~28 juli 2018 een week geweest. Samen met onze hond. Heel fijn dat dit huisje een afgesloten tuin heeft want dat hebben niet alle huisjes op dit park. Het was een hele warme week en gelukkig bleef het in het huisje koel. Erg fijn voor de hond. Verder prettig huisje met alles erop en eraan. Mooie omgeving direct aan het park maar ook op redelijke afstand is er veel te zien en te doen. Edersee omgeving ook prachtig. Zeker een aanrader

E-mail:

@hetnet.nl

claucdkia12

Geschreven door H. van Brink, 19. jul, 2018

wij zijn 4,5,6, juli 2018 in dit huis geweest.
Wat ons op viel : echt alles was aanwezig en als je van stilte houdt is dit de plek.
Al met al gezellig en knus huisje.
Een aanrader!!
En alles was snel en goed geregeld.

E-mail:

@zigg.nl

brink774

Geschreven door Wim en Marieke, 15. aug, 2017

15-8-2017

Wij hebben vorige week een week gelogeerd in het Heksenhuisje. Het huis is netjes en gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Vanaf de veranda kijk je op het bos en dit zorg voor veel privacy. De hond bleef netjes achter het hekje. Ik kan me overigens voorstellen dat sommige honden hier overheen willen springen (de hoogte is ongeveer 1 meter).

E-mail:

wimenmarieke

@home.nl

Een putdeksel in het stadje Frankenberg