Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Y Blok, 7. aug, 2012
Hoi Nico en Judy

Wij hebben twee heerlijke weken (21/7 t/m 4/8) in jullie huisje doorgebracht.
Het weer werkte bij ons ook geweldig mee maar wat een heerlijk huisje hebben jullie daar!!!
Echt een plek om volledig tot rust te kunnen komen.En niet geheel onbelangrijk van alle gemakken voorzien!!
Wij hebben ook echt veel van de omgeving gezien dankzij de vele informatie die aanwezig was in het huisje.
En toch was de grootste favoriet zowel bij de kinderen als de honden het meertje onderaan het park
Al met al was het absoluut een vakantie die voor herhaling vatbaar was!!!
E-mail:
Geschreven door Hans en Ine steen, 17. jul, 2012
Wat een leuke website, mooi huis dat jullie verhuren wie weet zien we jullie eens bij ons !!
Groetjes Hans en Ine steen van de Steenenhoeve midden op de Hunsruck
E-mail:
Geschreven door Anko en Joke Veen, 26. jun, 2012
Hallo fam.Gelmers,
Wij hebben van 2 juni tot 23 juni 2012 in jullie huis gezeten. We hebben het naar onze zin gehad.Veel gewandeld in de omgeving en leuke plaatsjes bezocht. Fietsen ging helaas niet . Ook het weer was niet geweldig , veel regen.
We kunnen wel terugzien op een mooie vakantie in een mooie omgeving en in een gezellig huisje ( wel donker bij regenachtig weer)We hebben in de mist ook de Kellerwladturm beklommen. Prachtig om te zien hoe de mist optrok. Helaas geen mooi uitzicht.
Anko en Joke Veen
Geschreven door Wil van den Berg, 20. mei, 2012
Goede morgen Nico en Judy,
Ben 19 mei terug naar Nederland gereden.
Maar ik wil jullie heel erg bedanken voor de huur van jullie geweldige huis in Frankenau.Sasha heeft de week van haar leven gehad,en ik ook natuurlijk.
Super goed....Groetjes, Wil van den Berg en Sasha
E-mail:
Geschreven door Ingrid, 6. mei, 2012
Afgelopen week een heerlijke vakantie gehad in jullie huisje. Onze hond vond vooral het beekje geweldig.
E-mail:
Geschreven door Gijs en Lucy, 18. jan, 2012
hallo Nico en Judy, wij hebben met kerst een heerlijke week gehad in jullie mooie huisje, de honden hadden het ook prima naar hun zin op de berg, we hebben de prachtige omgeving bekeken en komen zeker nog eens terug.
E-mail:
Geschreven door laurens, 16. jan, 2012
Hallo judy, wij hebben zalige week gehad in jullie huisje. woning was goed kompleet en alles werkte. jammer dat er weinig sneeuw lag. misschien volgend jaar beter. gr fam laurens
Geschreven door Alice Kompagne, 2. dec, 2011
hallo Judy,

Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek. Uiteraard een berichtje van mij. Jullie site is prachtig! Ik ken de omgeving, ben daar al eens op vakantie geweest, echt geweldig, zeker de Edersee. Veel succes met alles, ook met Gipsy!

groetjes, Alice Kompagne
pootjes van Shannon-Logan-Caitlyn-Meagan
E-mail:
Geschreven door Joke van Daalen, 23. nov, 2011
We hebben een heerlijke week gehad in jullie huisje. Ook de honden hebben genoten. Vanuit het park zo het bos, geweldig vonden ze het.
Het huisje is zeer compleet ingericht en vooral de houtkachel vonden we fantastisch.
Geschreven door Jaap, 30. okt, 2011
Prachtige herfstvakantie gehad in jullie huisje. Mooie omgeving en lekker wandelen vanaf het park in de omgeveing. Veel nuttige info aanwezig in het huisje.
Bezoek aan diverse mooie plaatsen in de omgeveing (Korbach, Frankenberg, Kassel, Fritzlar(foto), rond de Edersee en niet te vergeten Marburg).
De moeite waard en een prachtige omgeving.
E-mail:
Geschreven door Jacqueline, 28. sep, 2011
Terug van een heel fij verblijf in dit heerlijke huis op een mooie plek. Wat een ideaal balkon! Het weer was zodanig mooi dat we 'smiddags na de wandelingen nog buiten konden zitten. Ook de honden vonden die een superplek. Het huis is compleet ingericht en supernetjes. Wij voelden ons meteen thuis. De omgeving is goed verkend, maar we komen zeker nog eens terug. Zie hiernaast voor een mooi voorbeeld van de omgeving vlakbij het huisje.
E-mail:
Geschreven door Fam. Meijers - Blaricum, 27. aug, 2011
Beste Nico en Judy,
Vandaag zijn we thuis gekomen na 2 weken in jullie huisje te zijn geweest. We hebben een geweldige tijd gehad, het weer werkte helemaal mee om er een heerlijke zomervakantie van te maken. De kinderen hebben genoten van het zwembad en de manege, de hond van de velden en bossen en wij van de omgeving en de leuke dingen die daar te beleven waren. Jullie huisje was een prima locatie en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor ons was de wifi en de bezorgservice van de plaatselijke bakker ... iedere dag verse broodjes aan het hek! Bedankt voor het verblijf.
E-mail:
Geschreven door Jan, Odi en Gijs, 26. jul, 2011
Afgelopen zaterdag zijn we weer thuis gekomen na een hele fijne vakantie in jullie huisje!!
Helaas was het weer niet echt zonnig, maar de temperatuur was zodanig dat we heel veel leuke dingen gezien en gedaan hebben in de omgeving.
Het is een fantastisch huisje!! We hebben super goed geslapen op de goeie bedden. En het was ook met regenweer goed vertoeven in huis met de houtkachel aan, de ruimte is gezellig en groot genoeg om (in ons geval) met 3 personen elkaar niet in de weg te zitten.
We komen zeker weer een keer terug!!

Hartelijke groeten van
Jan, Odi en Gijs uit Rheden
E-mail:
Geschreven door karin schat, 1. jul, 2011
Net weer terug, prima huisje met terras en mooie omgeving buiten het park. Wel jammer dat je binnen 5 minuten wandelen alweer bordjes ""honden aanlijnen"" tegenkomt en in het hele natuurpark zelf de honden aan de lijn moeten........ Aan de andere kant van Frankenau mochten ze wel los trouwens maar het beperkte toch de mogelijkheden, goed om dit van tevoeren te weten als je je honden graag los laat lopen!
E-mail:
Geschreven door familie geurts, 29. jun, 2011
wij zijn van 4 tot 18 juni in jullie huis geweest en hebben het erg naar onze zin gehad leuk huis van alle gemakken voorzien. de af te sluiten veranda was een uitkomst voor onze hond alex.
het was soms erg warm en hij is geen liefhebber van wandelen met warm weer (heuveltje op, heuveltje af) was niet zijn faforiete bezigheid
wellicht tot een volgende keer.
E-mail:
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE