Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Joop, Astrid en en Sepp (de hond), 6. jul, 2016
24 juni 2016

Een heerlijke week. In Nederland regende het pijpestelen maar wij hadden het mooiste weer wat je je maar kan wensen. Iedere avond koffie buiten en dan tussen 19.30 en 20.00 uur visite van 1 of meerdere eekhoorns die elkaar afwisselde om van de doppinda's in het vogelhuisje of de vetbollen te snoepen. Wij hebben nu al een aantal keren in jullie huisje verbleven en we blijven het geweldig vinden. Tot de volgende keer.
Geschreven door Henk v Arnhem, 7. jun, 2016
3 mtbers op zoek naar een uitdaging ,zo kwamen we terecht bij het huis van Nico en judy,ik moet zeggen dat we aangenaam verrast waren door het geen we aantroffen in het huis,bedden,badkamer,een keuken waar alles op en aan zit incl wasmachine(fijn voor mtbers) prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen .kortom fijne plek voor een vakantie👍
E-mail:
Geschreven door Fam.Bijkerk, 23. feb, 2016
Wij hebben enorm genoten van ons weekendje sauerland.Mooi huis van alle gemakken voorzien,prachtige omgeving.De boomtoppenwandeling is een echte aanrader prachtig wat je daar van de omgeving ziet!Ernaast zit het Wildpark wat ook super is.Kortom het smaakt naar meer.
E-mail:
Geschreven door ton en petra de boer, 19. mrt, 2015
Het was een leuk huis en erg gezellig het is een aanrader. Mooi schoon groot genoeg en voor zien van alles wat je thuis ook heb toppie goed vakantie gehad .
Mooi é omgeving en bosrijk de schnitzel. was ook super in het restaurant in het dorp
E-mail:
Geschreven door mirjam, 3. dec, 2014
Heerlijk weekend gehad in deze mooie verzorgde vakantiewoning, we hebben heerlijk genoten van de mooie omgeving met al zijn herfstkleuren. Het huisje is van alle gemakken voorzien, en in de omgeving valt genoeg te beleven. Willingen heeft een leuk zwembad, en Kornbach heeft een gezellig centrum. Echt een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Mariska, 28. nov, 2014
We hebben een heerlijk vriendinnenweekend gehad in jullie gezellige huisje! Openhaardje aan en heerlijk gezwommen in de omgeving.
Ook het winkelen in Kassel, zo'n 45 min vanaf het huisje was een leuk uitje.
Het huisje is erg comfortabel en alle benodigde dingen zijn aanwezig. Het bed slaapt heerlijk en de dekbedden zijn heerlijk warm
We hopen er volgend jaar weer te komen!
Geschreven door marja en huib van Doorn, 14. sep, 2014
Heerlijke week gehad van 30 aug tot 6 sept.
Gezellige warmte gehad met de houtkachel, wat was het fris toen wij aan kwamen.
Heerlijk gewandeld naar de stuwdam wat een tocht! Heerlijke omgeving gr. Marja en Huib
E-mail:
Geschreven door Jolanda, 2. sep, 2014
Beste Judy en Nico,
geweldige vakantie gehad in jullie mooie huisje, heel compleet en gezellig ingericht. Het blijft een geweldige plek om terug te komen en uitstapjes te plannen. Dit keer hadden we op het park zelfs een 'huis-eekhoorn' die elke dag wel even langs kwam, zelfs over de veranda ! De kinderen hoopten dat zwembad op het park weer open zou zijn, maar vermaakten zich ook prima zonder. Tot een volgende keer !
Geschreven door fam. Nederlof-Voorneveld, 7. aug, 2014
In de laatste week van juli 2014 hebben we een heerlijke, rustige week gehad in uw huisje. Een goed ingerichte woning, waar ook onze honden het direct prima naar de zin hadden. Een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Fam.Rebergen uit Amsterdam, 17. jul, 2014
Wij hebben vorige week(5t/m12 juli 2014)een heerlijk weekje gehad in jullie vakantiewoning!Het huisje is zeer! compleet vooral de keukeninventaris,noem het op en het is aanwezig!Lekkere bedden en prima sanitair!De natuur is prachtig al moesten we in het begin wennen aan het stijgen en dalen wat soms pittig is.Veel info aanwezig voor uitjes,wandelen,etc!Prina verzorgd dus!!
Geschreven door Joop en Astrid, 16. jun, 2014
Juni 2014 - 1 week vakantie

De eerste kennismaking voor ons met de regio Edersee/Kellerwald. Wat een mooie omgeving. We hebben ons een week helemaal thuis gevoeld in het huisje. Van alle gemakken voorzien en heel gezellig ingericht. Een hele fijne houtkachel die met de kille avonden een aantal keren gedraaid heeft. Onze hond vond het er ook heel erg fijn.
We komen zeker nog een keer terug.
E-mail:
Geschreven door marga cardon, 27. jan, 2014
Hallo, ook jullie hebben een geweldige website en een prachtig huis!
Groeten Marga
E-mail:
Geschreven door John en Cynthia van der Meer, 11. dec, 2013
Wat hebben we genoten van ons vakantie weekje! Een gezellig, goed onderhouden, huisje met als extra een omheinde veranda wat voor onze honden heerlijk was! Heerlijk gewandeld al genietend van de mooie omgeving met als leuke verrassing...sneeuw op onze laatste dag!

Dankjewel voor jullie gastvrijheid!
E-mail:
Geschreven door Tom en Nellie Agten , 12. okt, 2013
afgelopen weekend hebben we gebruik gemaakt van jullie gezellige huisje. Helemaal compleet en netjes. schitterende omgeving ,waar we de edelherten hebben horen brullen. Een plek om te onthouden
Geschreven door Jo&Janny Muller, 27. aug, 2013
mooi huisje , we hadden het getroffen met het weer en hebben heerlijk gewandeld en ook naar edersee geweest en een rondvaart gemaakt van 2 uur schitterend.
onze hondjes vonden het heerlijk.

E-mail:
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE